Филипа - последното препятствие

Текстът е публикуван на 07 септември 2017.

Преди 5 месеца научихме за кученце в беда - изоставено, попаднало под пътностроителна машина, едва оцеляло, загубило едно краче, кученцето се бореше да запази останалите си три.

Let's Adopt Bulgaria, Philippa Филипа, когато научихме за нея

Разбираме, че не можем да спасим всички. Знаем, обаче, че тези, които спасяваме, ще получат безкомпромисно добри грижи и невероятни семейства.

Това е нашето обещание пред вас, пред нас и пред живота в ръцете ни.

Let's Adopt Bulgaria, Philippa Филипа по време на възстановяването си в Централна ветеринарна клиника

Няколко седмици в клиниката спасиха живота на Филипа.

Две операции поправиха тежко пострадалото ѝ предно краче.

Едно приемно семейство, цял екип от лекари, апарат на Илизаров и 4 операции удължиха частично загубеното задно краче на Филипа с 5 сантиметра само за няколко месеца.

Let's Adopt Bulgaria, Philippa Филипа и апаратът на Илизаров

Днес се състоя най-важният преглед на Филипа - след месеци подготовка, Филипа е готова да премине през операция за поставяне на титаниев имплант в своето задно краче.

Приятели, между Филипа и животът ѝ на 4 крачета днес стоят две неща: мъничко късмет и средствата, които трябва да осигурим за операция, имплант и външна протеза.

Приятели, помогнете ни да спазим обещанието си към Филипа и дарете за нейните крачета тук:

Пейпал:
КИН в ePay.bg: 1576892949
Банка: СНЦ Летс Адопт България
Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG73FINV91501215604267
BIC: FINVBGSF
Основание: За Филипа, 47434

Също можете да дарите 1,00 лв като изпратите съобщение на номер 17777 с текст DMS ADOPT или да заплатите част от разходите на Филипа на място в Централна ветеринарна клиника за пациент с номер 47434.

Let's Adopt Bulgaria, Philippa Филипа в очакване на своята бионик протеза

* За Филипа се бори д-р Златинов.

* Новини за Филипа ще публикуваме на нашата временна Фейсбук страница. Моля, харесайте и се присъединете към Let's Adopt - Bulgaria.

* Координатор на случая на Филипа е Диана.

Филипа - за вината и цената на живота April 25, 2017

Филипа била подхвърлена на улица във Видин, близо до извършван ремонт на пътя. В продължение на дни и въпреки размера си Филипа оцелявала около тежките машини. Един ден, обаче, късметът ѝ не успял да я спаси...

Филипа - нашето обещание June 28, 2017

Разбираме, че не можем да спасим всички. Знаем, обаче, че тези, които спасяваме, ще получат безкомпромисно добри грижи и невероятни семейства. Това е нашето обещание пред вас, пред нас и пред живота в ръцете ни...

Ампутираното краче на Филипа расте! July 27, 2017

Преди месец по време на нетривиална операция направихме напречен разрез в костта на частично ампутираното задно краче на Филипа и от двете страни на разреза поставихме титаниеви игли, прикрепени към външен пръстеновиден фиксатор...

Филипа - усложнение по пътя към живота на 4 крачета October 27, 2017

Казват, че хубавите неща ставали бавно. На Филипа понякога ѝ се струва, че стават твърде бавно. Вече 6 месеца сe борим заедно с Филипа да я върнем на 4 крачета...

Филипа - усложнение с бионик крачето. Моля, помогнете! February 09, 2018

Историята на Филипа от деня, в който се озовала съвсем сама на улицата в малко българско градче, до днес, когато все още не знаем дали ще успеем да спасим нея и нейните крачета.